Нередовно призован пострадал спъна хода на разпоредителното заседание свързано с кражба

...
</TD
>Нередовно призован пострадал спъна хода на разпоредителното заседание свързано с кражба
Коментари Харесай

Мъж открадна три коли и влачи собственика на едната, днес се изправи пред съда

Нередовно свикан пострадал спъна хода на разпоредителното съвещание обвързвано с кражба на голям брой коли на територията на Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

Според държавното обвиняване обвиняем по случая е Марио А.

На 06.01.2023 година той е лишил непознати движими вещи собственост на Фейзи Садъков -  точно лек автомобил " Фолксваген Пасат “ дружно с намиращите се вътре уреди на обща стойност 16 277 лева

Към този миг те са били на Карагьоз Атакан. Марио е бил с желание незаконно да ги присвои. За страдание на мястото на закононарушението заварил Карагьоз Атакан и се наложило да използва мощ по отношение на него. Той потеглил с работещия лек автомобил и повлякъл Карагьоз Атакан, като го влачил към 5-10 метра, а по-късно го блъснал по ръката в профил на китката. Всичките тези негови дейности били, с цел да резервира за себе си откраднатите движимости.

Второто нахлуване на Марио А. било в интервала от 28.11.2022 година до 19.12.2022 г.  при изискванията на закононарушение и в изискванията на рисков рецидив.

Той е лишил непознати движими движимости на обща стойност 79 646 лева

Единият от колите " Фолксваген ЦЦ “, е откраднат на  28.11.2022 година, когато ръководещата го Мария Кощилякова е паркирала в двора на служебния паркинг. Там Марио А. е съумял да смъкна номерата на колата и да избяга с нея, а по-късно са й били сложени номера от различен автомобил с марка " Инфинити ".

Стойността на автомобила, дружно с намиращите се в него движимости, е 23 168 лева

На 19.12.2022 година пред куриерска компания Марио А. е съумял да открадне  " Порше Кайен “, благосъстоятелност на Никола Диев. Диев съпроводен от своето дете, влязъл в офиса на куриера.

През това време Марио се промъкнал в колата и отпрашил на някъде. Благодарение на GSP системата вградена в колата, крадецът е бил локализиран, а автомобилът върнат на притежателя.

Стойността на автомобила, дружно с намиращите се в него движимости, е 56 478 лева

Днес в зала стана ясно, че отнетият автомобил на Мария Кощилякова към момента не е върнат и тя желае да й бъдат заплатени 25 хиляди лв. за имуществени вреди.

Пострадалият Карагьоз Атакан не е бил постоянно свикан по делото и затова ход на съвещанието не може да бъде даден. 

Съдът отсрочи и насрочи последващо съвещание за 11 април от 9:30 часа.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР